bedrijfsrecherche

Onderzoek naar overspel / vreemdgaan / buitenechtelijke relatie:

Het gebeurt helaas maar al te vaak in relaties: overspel. Vaak heeft de partner wel een vermoeden, maar kan hij of zij dit niet hard maken. De overspel plegende partner heeft namelijk altijd wel een excuus klaar waarom er bijvoorbeeld weer overgewerkt moest worden of dat er op vreemde tijdstippen berichtjes binnenkomen. Om zekerheid te krijgen is het inhuren van een privé detective van MIRA een goed idee. Onze privé detectives zullen namelijk gegarandeerd op korte termijn een antwoord vinden op al uw vragen.

U heeft bij ons de garantie op een betrouwbare service die bovendien betrokken en persoonlijk is.


Ons advies is zelf niet op pad te gaan. Hierbij is de kans groot dat uw partner nog achterdochtiger wordt en/of kunnen uw emoties nog meer parten gaan spelen. Een overspelonderzoek is echt een specialistich onderzoek, waarbij wij als gespecialiseerde privedetectives discreet en zorgvuldig te werk gaan. Degene die overspel pleegt heeft onze observaties niet in de gaten. Maak daarom eens kennis met onze teamleden. Uw toevertrouwde informatie is bij ons tevens beveiligd opgeslagen en deze delen wij met niemand!


Hoe gaat een privé detective te werk bij overspel?


Onze privé detectives zijn ervaren en zullen de persoon in kwestie schaduwen zodat het duidelijk wordt waar hij of zij zich bevindt als de partner niet in de buurt is. Partners kunnen per auto worden gevolgd of worden geobserveerd buiten de woning of de werkplek. Als bewijs zal de privé detective foto's en/of videopnames maken waarna een heldere rapportage zal worden samengesteld voor de klant. 


overspel vreemdgaan overspel vreemdgaan Alle kenmerken zijn geblurd vanwege de privacy.

Bewijs leggen wij vast met bijvoorbeeld een GPS-tracker en enkele korte observaties met gebruikmaking van professionele fotoapparatuur met kostbare lichtgevoelige lenzen. Zo kunnen wij op zeer grote afstand en zelfs met duisternis, haarscherpe foto's nemen. U ontvangt na elke observatie een duidelijk rapport met deze foto's, welke u kunt gebruiken voor een confronterend gesprek.


Welke kosten kunt u ongeveer verwachten:


De kosten van dergelijke onderzoeken zijn per geval verschillend, maar met goed aangeleverde informatie kan een overspel-onderzoek voor ongeveer € 800,- all-in ( doch exclusief 21% BTW) afgerond zijn. Met onze kennis, werkervaring en professionele apparatuur, zorgen wij ervoor dat onderzoekskosten voor u laag blijven en bewijs snel wordt vastgelegd. Daarnaast hanteren wij duidelijke tarieven die hier vermeld staan. Zo komt u voor- en achteraf niet voor verrassingen te staan.Heeft u nog vragen? Schroom niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.
Ons werkterrein als detectivebureau en recherchebureau privedetective prive detective bedrijfsrecherche breidt zich zelfs uit onder andere in omgeving Aalst, Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arendonk, Antwerpen, Arnhem, Bavel, Best, Belgie, Bladel, Bloemendaal, Boxtel, Boxmeer, Brabant, Breda, Budel, Cranendonk, Deurne, Den Haag, Den Bosch, Deventer, Dordrecht, Eersel, Ede, Eindhoven, Geleen, Gelderland, Geldrop, Heeze, Helmond, Haarlem, Hapert, Haarlemmermeer, Heerlen, Hilvarenbeek, Holland, Leiden, Limburg, Maastricht, Oss, Venlo, Nijmegen, Nuenen, Rotterdam, Roosendaal, Son en Breugel,'s-Hertogenbosch, Oosterhout, Reusel, Roermond, Sittard, Tilburg, Tiel, Turnhout,Valkenswaard, Veghel, Veldhoven, Venlo, Venray, Vlissingen, Vught, Waalre, Waalwijk, Weert, Uden, Utrecht, Zaanstad, Zaltbommel, Zeeland, Zoetermeer, Zwolle. Bij ons moet u zijn voor het inhuren van een prive detective. Partner van www.datingbedrog.nl  en www.mira-recherche.eu