bedrijfsrecherche

Onderzoek naar overspel / vreemdgaan / buitenechtelijke relatie:

Het gebeurt helaas maar al te vaak in relaties: overspel. Vaak heeft de partner wel een vermoeden, maar kan hij of zij dit niet hard maken. De overspel plegende partner heeft namelijk altijd wel een excuus klaar waarom er bijvoorbeeld weer overgewerkt moest worden of dat er op vreemde tijdstippen berichtjes binnenkomen. Om zekerheid te krijgen is het inhuren van een privé detective een goed idee. Mira Recherche & Adviesbureau werkt met ervaren en discrete privé detectives die op korte termijn een antwoord zullen vinden op al uw vragen.


Ons advies is zelf niet op pad te gaan. Een overspelonderzoek is een specialistich onderzoek waarbij de objectieve privedetective discreet en zorgvuldig te werk gaat. Overspel is een emotionele kwestie die wij u ontnemen. Juist daarom gaan wij discreet om met uw toevertrouwde informatie. Deze infomatie is beveiligd opgeslagen en wij delen informatie met niemand!


Hoe gaat een privé detective te werk bij overspel?


Onze privé detectives zijn ervaren en zullen de persoon in kwestie schaduwen zodat het duidelijk wordt waar hij of zij zich bevindt als de partner niet in de buurt is. Partners kunnen per auto worden gevolgd of worden geobserveerd buiten de woning of de werkplek. Als bewijs zal de privé detective foto en/of videopnames maken waarna een heldere rapportage zal worden samengesteld voor de klant. Uiteraard werken wij discreet.


overspel vreemdgaan Alle kenmerken zijn geblurd vanwege de privacy.


Welke kosten kunt u ongeveer verwachten:


De kosten van een dergelijk onderzoek zijn per geval verschillend, maar voor ongeveer €800,- (exclusief 21% BTW) kan een onderzoek afgerond zijn. Met onze kennis en werkervaring houden wij onderzoekskosten laag. Bewijs leggen wij vast met bijvoorbeeld een GPS-tracker en enkele korte observaties. Hierbij maken wij gebruik van professionele fotoapparatuur met kostbare lichtgevoelige lenzen. Op zeer grote afstand en in duisternis kunnen wij haarscherpe foto's nemen. Wij hanteren duidelijke tarieven die u hier kunt vinden.


Schroom niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Een intakegesprek kost u overigens niets.
Ons werkterrein als detectivebureau en recherchebureau privedetective prive detective bedrijfsrecherche breidt zich zelfs uit onder andere in omgeving Aalst, Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arendonk, Antwerpen, Arnhem, Bavel, Best, Belgie, Bladel, Bloemendaal, Boxtel, Boxmeer, Brabant, Breda, Budel, Cranendonk, Deurne, Den Haag, Den Bosch, Deventer, Dordrecht, Eersel, Ede, Eindhoven, Geleen, Gelderland, Geldrop, Heeze, Helmond, Haarlem, Hapert, Haarlemmermeer, Heerlen, Hilvarenbeek, Holland, Leiden, Limburg, Maastricht, Oss, Venlo, Nijmegen, Nuenen, Rotterdam, Roosendaal, Son en Breugel,'s-Hertogenbosch, Oosterhout, Reusel, Roermond, Sittard, Tilburg, Tiel, Turnhout,Valkenswaard, Veghel, Veldhoven, Venlo, Venray, Vlissingen, Vught, Waalre, Waalwijk, Weert, Uden, Utrecht, Zaanstad, Zaltbommel, Zeeland, Zoetermeer, Zwolle. Bij ons moet u zijn voor het inhuren van een prive detective.