bedrijfsrecherche

Verborgen camera’s plaatsen:

Wanneer u in het bedrijf wordt geconfronteerd met fraude, zoals bv. interne diefstallen, vernielingen of andere onregelmatigheden, dan behoort het plaatsen van een verborgen camera tot de mogelijkheid. Het toepassen van een (verborgen) camera is een effectief middel maar kan niet in alle gevallen en is aan wettelijke regels gebonden. Hierover kunnen wij u adviseren. Er moet sowieso een gerechtvaardigd belang zijn om de camera te plaatsen.


De situaties waar een verborgen camera kan worden ingezet zijn diefstal van geld of goederen, vernielingen, graffiti, oneigenlijk gebruik van bedrijfsmiddelen etc.


Team Mira Bedrijfsrecherche heeft deze zaak opgelost met o.a. gebruikmaking verborgen camera's:

verborgen camera


Een verborgen camera plaatsen is niet zo eenvoudig als op het eerste gezicht lijkt


Graag zijn wij uw partner in het zoeken van een oplossing. Mira Bedrijfsrecherche is altijd voorzien van de nieuwste digitale apparatuur. Zo bent u verzekerd van deskundige plaatsing en een uitstekende kwaliteit van het beeldmateriaal van de verborgen camera’s. De beelden kunt u zelf bekijken of dit door ons laten verzorgen. Na het verkregen bewijs kunnen onze rechercheurs de dader(s) interviewen en u begeleiden in het ontslagtraject en/of het doen van aangifte. Van de gebeurtenissen wordt altijd een rechtsgeldig dossier opgemaakt.


Heeft u vragen, schroom dan niet ons te contacteren.Wij hebben overal een oplossing voor.


camera  camera

Ons werkterrein als detectivebureau en recherchebureau privedetective detective bedrijfsrecherche breidt zich zelfs uit onder andere in omgeving Aalst, Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arendonk, Antwerpen, Arnhem, Bavel, Best, Belgie, Bladel, Bloemendaal, Boxtel, Boxmeer, Breda, Budel, Cranendonk, Deurne, Den Haag, Den Bosch, Deventer, Dordrecht, Eersel, Ede, Eindhoven, Geleen, Geldrop, Heeze, Helmond, Haarlem, Hapert, Haarlemmermeer, Heerlen, Hilvarenbeek, Leiden, Maastricht, Oss, Venlo, Nijmegen, Nuenen, Rotterdam, Roosendaal, Son en Breugel,'s-Hertogenbosch, Oosterhout, Reusel, Roermond, Sittard, Tilburg, Tiel, Turnhout,Valkenswaard, Veghel, Veldhoven, Venlo, Venray, Vlissingen, Vught, Waalre, Weert, Uden, Utrecht, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle. Bij ons moet u zijn voor het inhuren van een prive detective