Mira Recherche & Adviesbureau helpt:

In sommige strafzaken loopt het onderzoek naar vermiste personen, een dader van het misdrijf vast of worden sommige zaken c.q. aangiftes niet goed of niet opgepakt. Nabestaanden, slachtoffers of verdachten raken hierdoor gefrustreed, worden ongeduldig of zijn het niet eens met de gang van zaken.

Door onze gevolgde opleidingen en diploma’s binnen de politie met daarbij onze praktijkervaringen binnen Opsporing van de Politie, zijn wij in staat om politie- en OM dossiers correct te interpreteren.

Als voormalige onderzoeksleider van politie kan Erik u behulpzaam zijn met het analyseren en schematisch in kaart brengen van strafdossiers en in het opstellen van rapportages ten behoeve van de advocatuur en particulieren.

Mogelijk tunnelvisie in het strafrechtelijk opsporingsonderzoek?

Wij bekijken de zaak vanuit de ‘andere kant' waardoor niets over het hoofd wordt gezien en onrechtmatig optreden door politie en justitie naadloos wordt blootgelegd. Dit heeft voor u vele voordelen.

Deze second opinion onderzoek kan ook dienen om de nabestaanden, slachtoffers of u als verdachte met argumenten uit te leggen dat het onderzoek juist wel goed is uitgevoerd. Het kan onvrede wegnemen en daardoor het vertrouwen in de rechtsstaat herstellen.

" Wie zijn deur sluit voor alle dwalingen, sluit ook de waarheid buiten".

second opinion strafdossier aangifte politie tunnelvisie coldcase.

Wij kunnen behulpzaam zijn bij het doen van politieaangifte?

Door de jarenlange ervaring van de rechercheurs van Mira recherche & adviesbureau en de goede relatie met de politie, kunnen wij een belangrijke ondersteuning bieden bij een politie aangifte. U bent er zekerder van dat uw politieaangifte in behandeling wordt genomen en vaak heeft Mira recherche & adviesbureau al zoveel bewijslast verzameld dat er na de politieaangifte direct actie kan worden ondernomen.

Neem vrijblijvend contact met ons op.


Ons werkterrein als detectivebureau en recherchebureau privedetective detective bedrijfsrecherche breidt zich zelfs uit onder andere in omgeving Aalst, Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arendonk, Antwerpen, Arnhem, Bavel, Best, Belgie, Bladel, Bloemendaal, Boxtel, Boxmeer, Breda, Budel, Cranendonk, Deurne, Den Haag, Den Bosch, Deventer, Dordrecht, Eersel, Ede, Eindhoven, Geleen, Geldrop, Heeze, Helmond, Haarlem, Hapert, Haarlemmermeer, Heerlen, Hilvarenbeek, Leiden, Maastricht, Oss, Venlo, Nijmegen, Nuenen, Rotterdam, Roosendaal, Son en Breugel,'s-Hertogenbosch, Oosterhout, Reusel, Roermond, Sittard, Tilburg, Tiel, Turnhout,Valkenswaard, Veghel, Veldhoven, Venlo, Venray, Vlissingen, Vught, Waalre, Weert, Uden, Utrecht, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle. Bij ons moet u zijn voor het inhuren van een prive detective