bedrijfsrecherche


Privé detective inhuren, maar hoe?

Een privédetective schakelt u niet zomaar in. Wij begrijpen maar al te goed dat daar vaak al heel wat overpeinzingen aan vooraf gegaan zijn. Een betrouwbaar en betaalbaar detectivebureau met kwaliteit is wat u eigenlijk zoekt. Bij Mira Recherche & Adviesbureau bent u aan het juiste adres. Wij zijn laagdremplig en transparant met onze hier vermelde tarieven. Daarnaast garanderen wij u kwaliteit en geven goed advies. Verderop vindt u informatie over onze diensten.


Met onze teamleden zijn wij transparant en wij stellen Team MIRA graag aan u voor. Wij zijn goed opgeleide professionals met veel recherche-ervaring en met 3 vestigingen in Nederland realiseren wij een landelijke dekking. Hierdoor staan wij u snel en discreet bij en lossen elk probleem voor u op. Onze werkwijze is effectief en betaalbaar voor iedereen.


Tips voor het inhuren van een privedetective vindt u hier

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op

Wettelijke eisen detectivebureau: Mira Recherche & Adviesbureau is vergund door het Ministerie van Justitie & Veiligheid (POB 1402) en voldoet aan alle wettelijke eisen. Onze privedetectives onderzoeken vakkundig en integer, eventueel gebruikmakend van de modernste technieken. Hierdoor zijn wij in staat opdrachten binnen een kort tijdsbestek af te ronden en begeleiden & adviseren wij u gratis van A tot Z gedurende en na het hele traject.

Wij werken niet mee aan onderzoeken van de overheid en geven geen informatie door, tenzij op uw verzoek en/of met uw toestemming.

Geheimhouding is altijd gegarandeerd

bedrijfsrecherche

Selecteer een van de volgende onderzoeken voor meer informatie:

detectivebureau