bedrijfsrecherche


Privé detective inhuren, maar hoe?

Een privédetective schakelt u niet zomaar in. Wij begrijpen maar al te goed dat daar vaak al heel wat overpeinzingen aan vooraf gegaan zijn. Een betrouwbaar en betaalbaar detectivebureau met kwaliteit is wat u eigenlijk zoekt. Bij Mira Recherche & Adviesbureau bent u aan het juiste adres omdat wij transparant zijn met onze tarieven, u kwaliteit garanderen en altijd goed adviseren. Verderop vindt u informatie over onze diensten.


Met onze teamleden zijn wij ook transparant en wij stellen ons graag aan u voor (Team MIRA). Wij zijn professionals en qua techniek zijn wij geheel self supported. Met onze landelijke dekking staan wij u snel en discreet bij en lossen elk probeem voor u op. Vanwege onze landelijke dekking wordt reistijd berekend vanaf de dichtsbijzijnde vestiging voor de klant.


Tip: Naast alle formele vereisten, speelt de achtergrond van een privedetective een hele grote rol. Iemand kan weliswaar een mooie grafische website hebben, maar dat wil niet zeggen dat zij goed zijn. Een diploma en vergunning zegt helaas ook niet alles, want zonder gedegen vakinhoudelijke kennis en ervaring zal een onderzoek weinig vlot verlopen. Goedkoop is dan duurkoop, ook al is dit bureau voor u dichtbij gevestigd. Neem daarom de tijd bij een intake- c.q. telefoongesprek waarbij u de rechercheur vragen kunt stellen aangaande zijn of haar eigen achtergrond. Een beetje ervaren rechercheur deelt dit absoluut graag met u, maar een onervaren persoon zal hiervoor terugdeinzen of pretenderen dat zij samenwerken met ervaren (politie)rechercheurs. Wie verricht dan uiteindelijk uw onderzoek?


Toch nog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op

Mira Recherche & Adviesbureau is vergund door het Ministerie van Justitie & Veiligheid (POB 1402) en voldoet aan alle wettelijke eisen. Onze privedetectives onderzoeken vakkundig en integer, eventueel gebruikmakend van de modernste technieken. Hierdoor zijn wij in staat opdrachten binnen een kort tijdsbestek af te ronden en begeleiden & adviseren wij u gratis van A tot Z gedurende en na het hele traject.

Wij werken niet mee aan onderzoeken van de overheid en geven geen informatie door, tenzij op uw verzoek en/of met uw toestemming.

Geheimhouding is altijd gegarandeerd

bedrijfsrecherche

Selecteer een van de volgende onderzoeken voor meer informatie:

detectivebureau