bedrijfsrecherche


Privé detective inhuren, maar hoe?

Een privédetective schakelt u niet zomaar in. Wij begrijpen maar al te goed dat daar vaak al heel wat overpeinzingen aan vooraf gegaan zijn. Een betrouwbaar en betaalbaar detectivebureau met kwaliteit is wat u eigenlijk zoekt. Bij Mira Recherche & Adviesbureau bent u aan het juiste adres omdat wij transparant zijn met onze tarieven, u kwaliteit garanderen en altijd goed adviseren. Kiest u voor een privédetective van MIRA, dan kiest u voor kwaliteit. Verderop vindt u informatie over onze diensten.


Met onze teamleden zijn wij transparant en wij stellen ons graag aan u voor (Team MIRA). Wij zijn professionals en qua techniek zijn wij geheel self supported. Met onze landelijke dekking staan wij u snel en discreet bij en lossen elk probeem voor u op.

Niet voor niets heeft de media Mira Recherche & Adviesbureau weten te vinden voor research, observaties en deskundig advies. Denk hierbij o.a. aan programma's zoals 'Gestalkt' SBS6, 'Ontvoerd' RTL4 en 'Op de Vlucht' RTL4, alsmede een bijdrage aan de verfilming van het boek 'De Belofte van Pisa'.

Toch nog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op

Mira Recherche & Adviesbureau is vergund door het Ministerie van Justitie & Veiligheid (POB 1402) en voldoet aan alle wettelijke eisen. Onze privedetectives onderzoeken vakkundig en integer, eventueel gebruikmakend van de modernste technieken. Hierdoor zijn wij in staat opdrachten binnen een kort tijdsbestek af te ronden en begeleiden & adviseren wij u gratis van A tot Z gedurende en na het hele traject.

Wij werken niet mee aan onderzoeken van de overheid en geven geen informatie door, tenzij op uw verzoek en/of met uw toestemming.

Geheimhouding is altijd gegarandeerd

bedrijfsrecherche

Selecteer een van de volgende onderzoeken voor meer informatie:

detectivebureau