bedrijfsrecherche


Een prive detective in Bloemendaal:

De detectives cq. privédetectives van ons particulier recherchebureau staan dag en nacht voor u klaar. Bij opdracht stellen wij ons ten doel gegevens te verkrijgen en te analyseren, zodat wij de waarheid kunnen achterhalen. Daarmee vullen wij de ontbrekende puzzelstukjes in. Ook werken wij binnen de kaders van de huidige wetgeving, en conform de gedragscode voor de sector particuliere onderzoeksbureaus. Bij Mira Recherche & Adviesbureau bent u daarom aan het juiste adres omdat wij u kwaliteit garanderen, transparant zijn met onze tarieven en u altijd goed adviseren. Verderop vindt u informatie over onze diensten.


Ook waar de politie te weinig aanknopingspunten vindt om uw aangifte van bijvoorbeeld oplichting op te pakken, kan Mira Detectivebureau u behulpzaam zijn bij het opsporen van daders, het doen van (vervolg) aangifte en begeleiding bij het verkrijgen van schadevergoeding. Onze vakkundige medewerkers helpen u bij het achterhalen van de waarheid. We verrichten gedegen onderzoek, leveren een heldere en juridisch bruikbare rapportage en behalen daarmee voor u het gewenste resultaat.


Heeft u alsnog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op

Mira Recherche & Adviesbureau voldoet ruim aan alle wettelijk gestelde eisen en is vergund door het Ministerie van Justitie & Veiligheid (POB 1402). Onze privedetectives zijn volhardend en onderzoeken vakkundig, eventueel gebruikmakend van de modernste technieken. Hierdoor zijn wij in staat opdrachten binnen een kort tijdsbestek af te ronden en begeleiden & adviseren wij u gratis van A tot Z gedurende en na het hele traject. 


Onze detectives hebben een strikte geheimhoudingsplicht en wij verstrekken geen informatie aan derden

bedrijfsrecherche

Selecteer een van de volgende onderzoeken voor meer informatie: