bedrijfsrecherche detective

Mira Recherche & Adviesbureau is er voor u.

Als professioneel recherchebureau en adviesbureau verrichten wij, als bedrijfsrecherche en prive detective, alle recherchewerkzaamheden voor zowel bedrijven als particulieren in binnen- en buitenland en/of geven (preventie)advies.

Diensten die wij U in Aalst kunnen aanbieden :

Maak onderstaand uw keuze:

bedrijfsrecherche........................prive detective

 

Zoekt u een betrouwbaar en gerenommeerd detectivebureau in de omgeving Aalst, waar een team van experts garant staan voor een grondig, discreet en gedegen onderzoek?

Voor een discrete en integere aanpak bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Alle particuliere recherchebureaus die in Nederland detective/recherche diensten willen aanbieden dienen aan wettelijke eisen te voldoen. Wanneer u er over denkt om een privé-detective in te huren om een onderzoek te doen is het sterk aan te raden te controleren of het detectivebureau aan deze gestelde eisen voldoet.

Mira Recherche & Adviesbureau voldoet ruim aan alle gestelde eisen, doordat ze met een vergunning werkt welke is afgegeven door het Ministerie van Justitie (POB-nummer 1402) en geregistreerd staat bij het College Bescherming Persoonsgegevens (M1545009).Tevens hebben wij toestemming tot het verrichten van werkzaamheden van politie Brabant Oost en zijn alle medewerkers voorzien van een geldig legitimatiebewijs.