bedrijfsrecherche


Mystery guest nodig? MIRA heeft veel ervaring in undercover werk.

Geen enkel bedrijf is hetzelfde en vandaar onze mystery guests zich als een kameleon kunnen kunnen gedragen. Of het nu om merkbescherming gaat of om een klantvriendelijkheidsonderzoek of integriteitstest personeel, wij blijven altijd binnen de wettelijke kaders zodat u achteraf geen problemen krijgt.


Vooraf worden de eisen vanuit de organisatie duidelijk in kaart gebracht. Aan de hand van de eisen wordt de juiste aanpak bepaald. De Mystery guest of Mystery shopper gedraagt zich volgens het werkplan en brengt vervolgens een uitgebreid en onderbouwd rapport uit. Het is aan de opdrachtgever om te bepalen hoe de resultaten verder verwerkt worden. De specialisten van Mira Recherche & Adviesbureau kunnen assistentie bieden bij de analyse en advies uitbrengen op basis van kennis in de sector en ervaring. Hierbij maken wij gebruik van professionele verborgen camera's van uitstekende  video- en geluidskwaliteit.


De vervolgprocedure is ook van belang. Hoe wordt het personeel op de hoogte gebracht van de resultaten en wat zijn de leermomenten van dit onderzoek?

bedrijfsrecherche


Bezoek van een mystery guest

Bij mystery guest onderzoek bezoekt een mystery guest een of meer van uw vestigingen.


 De mystery guest let o.a. op:

Uiteindelijk moet het inzetten van een Mystery shopper of Mystery guest leiden tot een verbetering waar zowel u als opdrachtgever, de klanten en/of de personeelsleden baat bij hebben. Zelfs een korte infiltratietest behoort tot de mogelijkheden. Daarvoor zijn wij opgeleid.Heeft u vragen, schroom dan niet ons te contacteren.

Ons werkterrein als detectivebureau en recherchebureau privedetective detective bedrijfsrecherche breidt zich zelfs uit onder andere in omgeving Aalst, Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arendonk, Antwerpen, Arnhem, Bavel, Best, Belgie, Bladel, Bloemendaal, Boxtel, Boxmeer, Breda, Budel, Cranendonk, Deurne, Den Haag, Den Bosch, Deventer, Dordrecht, Eersel, Ede, Eindhoven, Geleen, Geldrop, Heeze, Helmond, Haarlem, Hapert, Haarlemmermeer, Heerlen, Hilvarenbeek, Leiden, Maastricht, Oss, Venlo, Nijmegen, Nuenen, Rotterdam, Roosendaal, Son en Breugel,'s-Hertogenbosch, Oosterhout, Reusel, Roermond, Sittard, Tilburg, Tiel, Turnhout,Valkenswaard, Veghel, Veldhoven, Venlo, Venray, Vlissingen, Vught, Waalre, Weert, Uden, Utrecht, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle. Bij ons moet u zijn voor het inhuren van een prive detective