bedrijfsrecherche

✅ Controleren ziekte werknemer:

Mag u uw zieke werknemer controleren bij een ziekmelding? Ja dat mag, maar controleren van een zieke werknemer is echter wel aan bepaalde regels gebonden.

Vaak zijn er signalen die daar op wijzen. Een collega ziet de werknemer werken gedurende de ziekteverlof of is altijd op vaste dagen afwezig. Als u het vermoeden heeft dat er gefraudeerd wordt schroom dan niet om contact op te nemen.

Een goed rechercheonderzoek naar onrechtmatig ziekteverzuim vereist inzicht en wordt afgestemd op het arbeidsrecht. Mira Bedrijfsrecherche kan een uitkomst bieden voor u als werkgever. Door onze privedetective een feitenonderzoek te laten doen naar de gedragingen van uw zieke werknemer, kunnen wij uw vermoeden bevestigen of juist ontkrachten.

bedrijfsrecherche


Mira Recherche & Adviesbureau geeft u snel inzicht

In tegenstelling tot vele Arbodiensten handelen wij praktisch en wordt onder andere gekeken naar de feitelijke omstandigheden. Wij gaan door middel van bijvoorbeeld observaties bekijken of de werknemer echt ziek is en niet Ďstiekumí andere werkzaamheden aan het doen is. In overleg met u zal worden bepaald welke dagen c.q. dagdelen er observaties worden ingepland. Het kan uiteraard ook zo zijn dat de werknemer wel ziek is en er helemaal geen vorm van ziekteverzuim fraude wordt gezien. Een door ons ingesteld onderzoek geeft u in ieder geval snel meer duidelijkheid.


De vervolgstappen kunnen bijvoorbeeld zijn:

Bij de meeste van onze klanten doen wij het confronterend gesprek met de medewerker wat veelal een ontslag op basis van een vaststellingsovereenkomst oplevert. Maak een vrijblijvende afspraak met ons om uw situatie te bespreken.


Met onze aantoonbare ervaring werken wij vakkundig en efficiŽnt

Na het vaststellen van onrechtmatig ziekteverzuim wordt door ons een rechtsgeldige rapportage geleverd en krijgt u deskundig strategisch- en juridisch advies. Wij zijn vergund door het Ministerie van Jusitie & Veiligheid (POB 1402) en voldoen aan alle wettelijke eisen.


    Referenties op aanvraag beschikbaar.Ons werkterrein als detectivebureau en recherchebureau privedetective prive detective bedrijfsrecherche breidt zich zelfs uit onder andere in omgeving Aalst, Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arendonk, Antwerpen, Arnhem, Bavel, Best, Belgie, Bladel, Bloemendaal, Boxtel, Boxmeer, Brabant, Breda, Budel, Cranendonk, Deurne, Den Haag, Den Bosch, Deventer, Dordrecht, Eersel, Ede, Eindhoven, Geleen, Gelderland, Geldrop, Heeze, Helmond, Haarlem, Hapert, Haarlemmermeer, Heerlen, Hilvarenbeek, Holland, Leiden, Limburg, Maastricht, Oss, Venlo, Nijmegen, Nuenen, Rotterdam, Roosendaal, Son en Breugel,'s-Hertogenbosch, Oosterhout, Reusel, Roermond, Sittard, Tilburg, Tiel, Turnhout,Valkenswaard, Veghel, Veldhoven, Venlo, Venray, Vlissingen, Vught, Waalre, Weert, Uden, Utrecht, Zaanstad, Zeeland, Zoetermeer, Zwolle. Bij ons moet u zijn voor het inhuren van een prive detective.