Mira Bedrijfsrecherche geeft u snel inzicht in zaken:

Wanneer u het gevoel heeft dat er 'iets niet pluis is' binnen uw organisatie heeft dit vaak zijn weerslag op de wijze waarop u, maar mogelijk ook uw medewerker(s) reageren/functioneren. Het vermoeden van interne fraude zorgt er namelijk voor dat de werksituatie voor u en/of uw collega’s vervelend wordt. Natuurlijk is het ook zo dat uw onderneming onnodige (imago)schade oploopt.


Het instellen van een bedrijfsrecherche onderzoek zal de situatie verbeteren en het probleem doen stoppen. Onze werkwijze zorgt ervoor dat uw bedrijfsvoering daar zo min mogelijk hinder van ondervindt. Het uitgangspunt van een onderzoek is altijd 'objectieve waarheidsvinding', maar we gaan wel op zoek naar bewijs!

-Wij werken discreet, objectief en zijn ervaren. Ook bij complexe vraagstukken-

bedrijfsrecherche

Mira Bedrijfsrecherche is vergund door het Ministerie van Justie & Veiligheid en gelegitimeerd door politie. Al onze onderzoeken voeren we op een professionele wijze uit, eventueel gebruikmakend van de modernste technieken. Wij zijn hierdoor in staat opdrachten binnen een kort tijdsbestek af te ronden. U ontvangt van ons ingesteld rechercheonderzoek een heldere rapportage met de nodige nazorg. U krijgt duidelijkheid over het waarom van een probleem en over de wijze waarop herhaling kan worden voorkomen. Uiteraard is geheimhouding verzekerd.

Wacht niet te lang en neem vrijblijvend contact met ons op.

Klik voor meer informatie op de volgende onderzoeken:

Staat hier niet het onderwerp bij waar u naar zoekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Team Mira Bedrijfsrecherche heeft o.a. deze zaak opgelost:

Bedrijfsrecherche


Ook voor meerdere bedrijven, (zorg)verzekeraars, zorginstellingen en particuliere hebben wij succesvolle resultaten geboekt.

Referenties op aanvraag beschikbaar of zijn zichtbaar in ons kantoor.


Tip: Download hier gratis de 9 gouden tips bij interne fraude.


Mira Recherche & Adviesbureau voldoet aan alle gestelde eisen. We werken met een vergunning die is afgegeven door het Ministerie van Justitie en Veiligheid (POB-nummer 1402) en zijn geregistreerd bij de Autoriteit Persoonsgegevens (M1545009). Tevens hebben wij toestemming tot het verrichten van werkzaamheden van politie Brabant Oost en zijn alle medewerkers voorzien van een geldig legitimatiebewijs.

detective.gelegitimeerd doorbedrijfsrecherche.geregistreerd bij recherchebureau.

Bedrijfsrecherche onderzoeken vinden o.a. plaats in: Aalst, Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arendonk, Antwerpen, Arnhem, Bavel, Best, Belgie, Bladel, Bloemendaal, Boxtel, Boxmeer, Brabant, Breda, Budel, Cranendonck, Deurne, Den Haag, Den Bosch, Deventer, Dordrecht, Eersel, Ede, Eindhoven, Geleen, Gelderland, Geldrop, Heeze, Helmond, Haarlem, Hapert, Haarlemmermeer, Heerlen, Hilvarenbeek, Holland, Leiden, Limburg, Maastricht, Oss, Venlo, Nijmegen, Nuenen, Rotterdam, Roosendaal, Son en Breugel,'s-Hertogenbosch, Oosterhout, Reusel, Roermond, Sittard, Tilburg, Tiel, Turnhout,Valkenswaard, Veghel, Veldhoven, Venlo, Venray, Vlissingen, Vught, Waalre, Weert, Uden, Utrecht, Zaanstad, Zaltbommel, Zeeland, Zoetermeer, Zwolle.