bedrijfsrecherche

Bedrijfsrecherche in Vlijmen Privat investigator

Mira Recherche & Adviesbureau geeft u snel inzicht in zaken

Het instellen van een onderzoek door Mira Bedrijfsrecherche of privedetective zal het probleem doen stoppen en de situatie verbeteren. Een aantal vormen van bedrijfscriminaliteit kan slechts worden bewezen bij het op heterdaad betrappen van betrokkene. Na het verkregen bewijs kunnen onze rechercheurs de dader(s) interviewen en u begeleiden in het ontslagtraject en/of het doen van aangifte. Uiteraard begrijpen wij dat tussenkomst van politie niet altijd gewenst is en daarom is discretie geboden. Wij beschikken over de expertise om u langs de soms lastige juridische klippen te loodsen. Verderop vindt u informatie over onze diensten.

Als erkend en vergund recherchebureau verrichten wij alle onderzoeken voor bedrijven, particulieren en (semi)overheden in het binnen- en buitenland. Mira Recherche & Adviesbureau is opgericht in 2013 en onderzoekt vakkundig misstanden op het gebied van bedrijfsrecherche en privedetective onderzoeken. Het rapport dat u na het onderzoek ontvangt, kunt u gebruiken als bewijs in civiele- en strafrecht zaken.

Met onze werkwijze ontzorgen wij u en uw bedrijfsvoering ondervindt hiervan zo min mogelijk hinder. Het uitgangspunt van een door ons ingesteld onderzoek is altijd objectieve waarheidsvinding. Graag nodigen wij u uit voor een uitgebreid gesprek om u verder te informeren. 

Wij stellen ons graag aan u voor (Team MIRA). Team MIRA bestaat enkel uit professionals en qua techniek zijn wij geheel self supported. Met onze landelijke dekking staan wij u snel en discreet bij en lossen elk probleem voor u op. Onze werkwijze is effectief en daardoor betaalbaar.

Laat geen kostbare tijd verloren gaan en neem vrijblijvend contact met ons op

bedrijfsrecherche

Mira Recherche & Adviesbureau (opgericht in 2013) is vergund door het Ministerie van Justitie & Veiligheid (POB-nummer 1402) en voldoet aan alle wettelijke eisen. Na elk onderzoek ontvangt u een rechtsgeldig dossier. Dit verslag kunt u gebruiken in een arbeidsrechtelijke of civielrechtelijke procedure, of als onderdeel van de aangifte bij een opsporingsinstantie.Tevens ontvangt u bij de eindfactuur een duidelijke specificatie van de gemaakte onderzoekskosten. Deze kosten kunt u vaak verhalen op de desbetreffende werknemer.Wij werken discreet, objectief en zijn ervaren. Ook bij complexe vraagstukken.

Onderzoeken Bedrijfsrecherche:


Staat hier niet het onderwerp bij waar u naar zoekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Mira Bedrijfsrecherche heeft o.a. deze zaak opgelost:

bedrijfsrecherche detective

Ook voor meerdere bedrijven, (zorg)verzekeraars, zorginstellingen en particuliere hebben wij succesvolle resultaten geboekt.

Referenties op aanvraag beschikbaar of zijn zichtbaar in ons kantoor.

Bedrijfsrecherche: Ons werkterrein als detectivebureau en recherchebureau privedetective detective bedrijfsrecherche breidt zich zelfs uit onder andere in omgeving Aalst, Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arendonk, Antwerpen, Arnhem, Best, Belgie, Bladel, Boxtel, Steenbergen, Budel, Den Haag, Den Bosch, Deventer, Dordrecht, Geleen, Eersel, Ede, Breda, Heeze, Helmond, Haarlem, Tilburg, Haarlemmermeer, Hilvarenbeek, Leiden, Maastricht, Oss, Venlo, Nijmegen, Rotterdam, Roosendaal , Son en Breugel,'s-Hertogenbosch, Reusel, Hapert, Turnhout,Valkenswaard, Veghel, Venlo, Venray, Vught, Waalre, Weert, Utrecht, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle. Bij ons moet u zijn voor het inhuren van een prive detective. Partner van www.datingbedrog.nl  en www.mira-recherche.eu