bedrijfsrecherche

MIRA Bedrijfsrecherche in Oisterwijk ✅

Wanneer u het gevoel heeft dat er 'iets niet pluis is' binnen uw organisatie, dan heeft dit vaak zijn weerslag op de wijze waarop u of uw medewerker reageert/functioneert. Het vermoeden van interne fraude zorgt ervoor dat de werksituatie voor u en/of uw collega’s steeds moeilijker wordt. Daarnaast kan het ook zo zijn dat uw onderneming onnodige (imago)schade oploopt.

- Ontvangt u signalen dat er goederen bij u in de organisatie worden gestolen?

- Of u weet bijna zeker dat een medewerker grensoverschrijdend gedrag vertoont, met alle schadelijke gevolgen van dien?

- Meldt die ene medewerker zich wel erg vaak ziek en lijkt dit niet in de haak?

- Wat als uw werknemer andere zaken doet onder werktijd of zelfs tijdens ziekteverzuim?


Het instellen van een onderzoek door Mira Bedrijfsrecherche zal het probleem doen stoppen en de situatie verbeteren. Een aantal vormen van bedrijfscriminaliteit kan slechts worden bewezen bij het op heterdaad betrappen van betrokkene. Na het verkregen bewijs kunnen onze rechercheurs de dader(s) interviewen en u begeleiden in het ontslagtraject en/of het doen van aangifte. Uiteraard begrijpen wij dat tussenkomst van politie niet altijd gewenst is en daarom is discretie geboden. Wij beschikken over de expertise om u langs de soms lastige juridische klippen te loodsen. Verderop vindt u informatie over onze diensten.

Met onze werkwijze ontzorgen wij u en uw bedrijfsvoering ondervindt hiervan zo min mogelijk hinder. Het uitgangspunt van een door ons ingesteld onderzoek is altijd objectieve waarheidsvinding. Graag nodigen wij u uit voor een uitgebreid gesprek om u verder te informeren. 

Wij stellen ons graag aan u voor (Team MIRA). Team MIRA bestaat enkel uit professionals en qua techniek zijn wij geheel self supported. Met onze landelijke dekking staan wij u snel en discreet bij en lossen elk probleem voor u op. Onze werkwijze is effectief en daardoor betaalbaar.

Laat geen kostbare tijd verloren gaan en neem vrijblijvend contact met ons op

bedrijfsrecherche

Mira Recherche & Adviesbureau (opgericht in 2013) is vergund door het Ministerie van Justitie & Veiligheid (POB-nummer 1402) en voldoet aan alle wettelijke eisen. Na elk onderzoek ontvangt u een rechtsgeldig dossier. Dit verslag kunt u gebruiken in een arbeidsrechtelijke of civielrechtelijke procedure, of als onderdeel van de aangifte bij een opsporingsinstantie.Tevens ontvangt u bij de eindfactuur een duidelijke specificatie van de gemaakte onderzoekskosten. Deze kosten kunt u vaak verhalen op de desbetreffende werknemer.


Professioneel & betrouwbaar

Volgens een jurisprudentie in 2020 van de Centrale Raad van Beroep heeft Mira Recherche & Adviesbureau zich gehouden aan de wet- en regelgeving tijdens een onderzoek voor zorgkantoor Midden IJssel. Deze unieke samenwerking met een semi-overheidsorganisatie en het professioneel handelen door Mira Recherche & Adviesbureau, heeft tot deze uitspraak geleid. Een krantenartikel hiervan vindt u hier


Wij werken discreet, objectief en zijn ervaren. Ook bij complexe vraagstukken.

Onderzoeken Bedrijfsrecherche:


Staat hier niet het onderwerp bij waar u naar zoekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Mira Bedrijfsrecherche heeft o.a. deze zaak opgelost:

bedrijfsrecherche detective

Ook voor meerdere bedrijven, (zorg)verzekeraars, zorginstellingen en particuliere hebben wij succesvolle resultaten geboekt.

Referenties op aanvraag beschikbaar of zijn zichtbaar in ons kantoor.

Bedrijfsrecherche: Ons werkterrein als detectivebureau en recherchebureau privedetective detective bedrijfsrecherche breidt zich zelfs uit onder andere in omgeving Aalst, Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arendonk, Antwerpen, Arnhem, Best, Belgie, Bladel, Boxtel, Steenbergen, Budel, Den Haag, Den Bosch, Deventer, Dordrecht, Geleen, Eersel, Ede, Breda, Heeze, Helmond, Haarlem, Tilburg, Haarlemmermeer, Hilvarenbeek, Leiden, Maastricht, Oss, Venlo, Nijmegen, Rotterdam, Roosendaal , Son en Breugel,'s-Hertogenbosch, Reusel, Hapert, Turnhout,Valkenswaard, Veghel, Venlo, Venray, Vught, Waalre, Weert, Utrecht, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle. Bij ons moet u zijn voor het inhuren van een prive detective. Partner van www.datingbedrog.nl  en www.mira-recherche.eu