bedrijfsrecherche

Partneralimentatie of alimentatie onderzoek Tilburg: ✅ Mira Privedetective geeft snel inzicht in zaken.

Een scheiding is vaak een pijnlijke zaak, zeker als er kinderen in het spel zijn. Als de echtscheiding achter de rug is en u het vermoeden heeft dat u onterecht of teveel partneralimentatie betaalt, wordt de situatie er nog vervelender op. De financiŽle gevolgen hiervan hebben namelijk jaren een grote invloed op uw dagelijks leven.

Zet uw vermoeden nu om in harde feiten met onze hulp

bedrijfsrecherche alimentatie onderzoek

MIRA Recherche & Adviesbureau voor een vakkundig alimentatie-onderzoek.

Mira Recherche & Adviesbureau is wettelijk vergund (POB-nummer 1402), verricht inmiddels 8 jaar partneralimentatie-onderzoeken en heeft zich hierin gespecialiseerd. Wij verwijzen u daarom graag naar onderstaande enkele rechterlijke uitspraken en referenties ( meer referenties op aanvraag). Met onze werkervaring kunnen wij een vakkundig alimentatiefraude onderzoek voor u uitvoeren, waarbij de onderste steen naar boven wordt gehaald over de (nieuwe) situatie van uw ex-partner (art. 1:160 BW) en/of het verzwijgen van eigen inkomsten. 


Om de kans van slagen te vergroten werken wij graag samen met uw advocaat / mediator. Op verzoek kunnen wij u in contact brengen met een advocaat/mediator uit onze netwerk, die bij u past.

Onze werkervaring en resultaten zijn aantoonbaar

Mira Recherche & Adviesbureau zorgt voor een kwalitatief hoogwaardig onderzoek en een gedegen dossier, aangevuld met foto- en/of videobewijs. Hierbij maken wij gebruik van kostbare professioneel foto en/of film apparatuur. Bovenstaande linkerfoto is op grote afstand genomen tijdens duisternis en hierbij is goed te zien dat een vriendin met een sleutel de deur opent bij een ex. Ook zijn wij in het bezit van een onopvallende camerawagen die indien nodig wordt ingezet. Bovenstaande printscreen recht laat zien dat de vriend bij de woning van een ex arriveert. Omdat wij verder aan alle wettelijke eisen voldoen kan dit dossier gebruikt worden voor juridische stappen. Soms bepaalt de Rechtbank zelfs dat de onderzoekskosten aan de opdrachtgever vergoed dient te worden.

Een dergelijk onderzoek is opgebouwd uit 4 delen, te weten:

  1. Samenwonen op hetzelfde adres.

  2. Het bestaan van een affectieve relatie van duurzame aard.

  3. Het zijn van een economische eenheid.

  4. Wederzijdse verzorging.

    Onderstaande passages van uitspraken herziening alimentatie en referenties onderschrijven de kwaliteit van onze onderzoeken.

De te verwachten kosten:

Bij kans van slagen en goed aangeleverde informatie kan een partneralimentatie-onderzoek voor ongeveer Ä 6000,- ( excl. 21% BTW) afgerond zijn. Dit is inclusief een goed onderbouwd dossier die als bewijslast kan dienen bij een mediation of een rechtszitting en exclusief eventuele huur technische hulpmiddelen, inzet onopvallende camerawagen en/of buurtonderzoek. Vooraf zullen wij u hierover inlichten en adviseren.

Mocht na enkele observaties blijken dat het gewenste resultaat niet haalbaar is, dan berichten wij u daar uiteraard tijdig over. Tijdens een vrijblijvend- en kosteloos kennismakingsgesprek in ons kantoor kunnen wij u hierover verder informeren.


Door onze werkervaring met betrekking tot onderzoeken alimentatiefraude en onze juridische kennis, onderzoeken wij efficiŽnt. Hierdoor kunnen wij eerlijke en concurrerende tarieven hanteren.

Ondanks deze zeer scherpe prijsvoering leveren wij uitsluitend kwaliteit

bedrijfsrechercheLaatste referentie:"Jullie bijdrage heeft flink meegeholpen aan de zaak, ik heb de zaak mede hierdoor gewonnen, of anders gezegd de zitting van de vorige week is niet door gegaan. De reden hiervoor was dat Mevr. heeft besloten samen te gaan wonen, anders gezegd bekend heeft dat ze al samen woonde. Tijdens de eerste zitting viel de rechter haar echt heel hard aan, mede dankzij jullie rapportage, waarvan hij ook nog eens zei dat het een zeer goed gedetailleerd rapport was, wat hij nog niet vaak had gezien".September 2020, Ger S.

Hieronder een passage 'Beschikking Rechtbank familierecht 2018' waarbij alimentatieherziening heeft plaatsgevonden.

alimentatiefraude

Hieronder een passage 'Beschikking Rechtbank familierecht 2016' waarbij alimentatieherziening heeft plaatsgevonden.

partneralimentatie

In deze zaak heeft de rechter zelfs de onderzoekskosten toegekend aan de vrouw.

partneralimentatie

Meer referenties: op aanvraag beschikbaar.

Partneralimentatie onderzoek privedetective: Ons werkterrein als detectivebureau en recherchebureau privedetective prive detective bedrijfsrecherche breidt zich zelfs uit onder andere in omgeving Aalst, Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arendonk, Antwerpen, Arnhem, Bavel, Best, Belgie, Bladel, Bloemendaal, Gouda, Boxmeer, Brabant, Breda, Budel, Cranendonk, Deurne, Den Haag, Boxtel, Deventer, Dordrecht, Eersel, Ede, Eindhoven, Geleen, Gelderland, Geldrop, Heeze, Helmond, Haarlem, Hapert, Haarlemmermeer, Heerlen, Hilvarenbeek, Holland, Leiden, Limburg, Maastricht, Oss, Venlo, Nijmegen, Nuenen, Rotterdam, Roosendaal, Son en Breugel,'s-Hertogenbosch, Oosterhout, Reusel, Roermond, Sittard, Tilburg, Tiel, Turnhout,Valkenswaard, Veghel, Veldhoven, Venlo, Venray, Vlissingen, Vught, Waalre, Weert, Uden, Utrecht, Zaanstad, Zaltbommel, Zeeland, Zoetermeer, Zwolle. Bij ons moet u zijn voor het inhuren van een prive detective. Partner van www.datingbedrog.nl  en www.mira-recherche.eu