bedrijfsrecherche

Partneralimentatie of alimentatie onderzoek Helmond: Mira Privedetective is de specialist.

Alimentatie onderzoek is soms nodig, omdat een echtscheiding geen prettige fase is in uw leven. Enerzijds wilt u doorgaan met uw leven, anderzijds moet er veel geregeld worden. Wanneer er kinderen in het spel zijn wordt het nog ingewikkelder. Uiteindelijk zult u beiden de draad weer oppikken en verder gaan met uw leven. Wanneer partneralimentatie wordt toegewezen is dat op basis van de huidige situatie. Wanneer er wijzigingen plaatsvinden in de persoonlijke situatie van de alimentatiegerechtigde kan de hoogte van de alimentatie wijzigen.

Zet uw vermoeden nu om in harde feiten met onze hulp

bedrijfsrecherche alimentatie onderzoek

MIRA Recherche & Adviesbureau voor een vakkundig alimentatie-onderzoek.

Mira Recherche & Adviesbureau is wettelijk vergund (POB-nummer 1402), verricht inmiddels 8 jaar partneralimentatie-onderzoeken en heeft zich hierin gespecialiseerd. Wij verwijzen u daarom graag naar onderstaande enkele rechterlijke uitspraken en referenties ( meer referenties op aanvraag). Met onze werkervaring kunnen wij een vakkundig alimentatiefraude onderzoek voor u uitvoeren, waarbij de onderste steen naar boven wordt gehaald over de (nieuwe) situatie van uw ex-partner (art. 1:160 BW) en/of het verzwijgen van eigen inkomsten. 


Om de kans van slagen te vergroten werken wij graag samen met uw advocaat / mediator. Op verzoek kunnen wij u in contact brengen met een advocaat/mediator uit onze netwerk, die bij u past.

Onze werkervaring en resultaten zijn aantoonbaar

Mira Recherche & Adviesbureau zorgt voor een kwalitatief hoogwaardig onderzoek en een gedegen dossier, aangevuld met foto- en/of videobewijs. Hierbij maken wij gebruik van kostbare professioneel foto en/of film apparatuur. Bovenstaande linkerfoto is op grote afstand genomen tijdens duisternis en hierbij is goed te zien dat een vriendin met een sleutel de deur opent bij een ex. Ook zijn wij in het bezit van een onopvallende camerawagen die indien nodig wordt ingezet. Bovenstaande printscreen recht laat zien dat de vriend bij de woning van een ex arriveert. Omdat wij verder aan alle wettelijke eisen voldoen kan dit dossier gebruikt worden voor juridische stappen. Soms bepaalt de Rechtbank zelfs dat de onderzoekskosten aan de opdrachtgever vergoed dient te worden.

Een dergelijk onderzoek is opgebouwd uit 4 delen, te weten:

  1. Samenwonen op hetzelfde adres.

  2. Het bestaan van een affectieve relatie van duurzame aard.

  3. Het zijn van een economische eenheid.

  4. Wederzijdse verzorging.

    Onderstaande passages van uitspraken herziening alimentatie en referenties onderschrijven de kwaliteit van onze onderzoeken.

De te verwachten kosten:

Bij kans van slagen en goed aangeleverde informatie kan een partneralimentatie-onderzoek vanaf Ä 6000,- ( excl. 21% BTW) afgerond zijn. Dit is inclusief een goed onderbouwd dossier die als bewijslast kan dienen bij een mediation of een rechtszitting en exclusief eventuele huur technische hulpmiddelen, inzet onopvallende camerawagen en/of buurtonderzoek. Vooraf zullen wij u hierover inlichten en adviseren.

Mocht na enkele observaties blijken dat het gewenste resultaat niet haalbaar is, dan berichten wij u daar uiteraard tijdig over. Tijdens een vrijblijvend- en kosteloos kennismakingsgesprek in ons kantoor kunnen wij u hierover verder informeren.


Door onze werkervaring met betrekking tot onderzoeken alimentatiefraude en onze juridische kennis, onderzoeken wij efficiŽnt. Hierdoor kunnen wij eerlijke en concurrerende tarieven hanteren.

Ondanks deze zeer scherpe prijsvoering leveren wij uitsluitend kwaliteit

bedrijfsrechercheLaatste referentie:"Jullie bijdrage heeft flink meegeholpen aan de zaak, ik heb de zaak mede hierdoor gewonnen, of anders gezegd de zitting van de vorige week is niet door gegaan. De reden hiervoor was dat Mevr. heeft besloten samen te gaan wonen, anders gezegd bekend heeft dat ze al samen woonde. Tijdens de eerste zitting viel de rechter haar echt heel hard aan, mede dankzij jullie rapportage, waarvan hij ook nog eens zei dat het een zeer goed gedetailleerd rapport was, wat hij nog niet vaak had gezien".September 2020, Ger S.

Hieronder een passage 'Beschikking Rechtbank familierecht 2018' waarbij alimentatieherziening heeft plaatsgevonden.

alimentatiefraude

Hieronder een passage 'Beschikking Rechtbank familierecht 2016' waarbij alimentatieherziening heeft plaatsgevonden.

partneralimentatie

In deze zaak heeft de rechter zelfs de onderzoekskosten toegekend aan de vrouw.

partneralimentatie

Meer referenties: op aanvraag beschikbaar.

Partneralimentatie onderzoek privedetctive: Ons werkterrein als detectivebureau en recherchebureau privedetective prive detective bedrijfsrecherche breidt zich zelfs uit onder andere in omgeving Aalst, Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arendonk, Antwerpen, Arnhem, Bavel, Best, Belgie, Bladel, Bloemendaal, Gouda, Boxmeer, Brabant, Breda, Budel, Cranendonk, Deurne, Den Haag, Boxtel, Deventer, Dordrecht, Eersel, Ede, Eindhoven, Geleen, Gelderland, Geldrop, Heeze, Helmond, Haarlem, Hapert, Haarlemmermeer, Heerlen, Hilvarenbeek, Holland, Leiden, Limburg, Maastricht, Oss, Venlo, Nijmegen, Nuenen, Rotterdam, Roosendaal, Son en Breugel,'s-Hertogenbosch, Oosterhout, Reusel, Roermond, Sittard, Tilburg, Tiel, Turnhout,Valkenswaard, Veghel, Veldhoven, Venlo, Venray, Vlissingen, Vught, Waalre, Weert, Uden, Utrecht, Zaanstad, Zaltbommel, Zeeland, Zoetermeer, Zwolle. Bij ons moet u zijn voor het inhuren van een prive detective. Partner van www.datingbedrog.nl  en www.mira-recherche.eu