Onderzoek naar overspel / vreemdgaan / buitenechtelijke relatie:

Het gebeurt helaas maar al te vaak in relaties: overspel. Vaak heeft de partner wel een vermoeden, maar kan hij of zij dit niet hard maken. De overspel plegende partner heeft namelijk altijd wel een excuus klaar waarom er bijvoorbeeld weer overgewerkt moest worden of dat er op vreemde tijdstippen berichtjes binnenkomen. Om zekerheid te krijgen is het inhuren van een privé detective een goed idee. Mira Recherche & Adviesbureau werkt met ervaren en discrete privé detectives die op korte termijn een antwoord zullen vinden op al uw vragen.

Ons advies is zelf niet op pad te gaan. Een overspelonderzoek is een specialistich onderzoek waarbij de objectieve privedetective discreet en zorgvuldig te werk gaat. Overspel is een emotionele kwestie die wij u ontnemen. Juist daarom gaan wij discreet om met uw toevertrouwde informatie. Wij delen informatie met niemand!

Hoe gaat een privé detective te werk bij overspel?

Onze privé detectives zullen de persoon in kwestie schaduwen, zodat het duidelijk wordt waar hij of zij zich bevindt als de partner niet in de buurt is. Partners kunnen per auto worden gevolgd of worden geobserveerd buiten de woning of de werkplek. Als bewijs zal de privé detective foto en/of videopnames maken waarmee een professionele rapportage zal worden samengesteld voor de klant.


overspel vreemdgaan Alle kenmerken zijn geblurd vanwege de privacy.


Wij zullen u vooraf een heldere prijzenstructuur presenteren zodat u niet onverwacht met hoge kosten wordt geconfronteerd. Afhankelijk van uw wensen, bijvoorbeeld het te observeren dagdeel en de manier waarop er geschaduwd moet worden, stelt de privé detective een onderzoeksplan samen. Als u hiermee akkoord gaat dan gaan wij aan de slag.

Neem vrijblijvend contact met ons op, een intakegesprek kost u niets.

Kosten:

De kosten van een dergelijk onderzoek zijn per geval verschillend. Bewijzen kunnen namelijk alleen worden geleverd na observaties en dat kost nu eenmaal manuren. Bij goed aangeleverde informatie kan een onderzoek voor een richtprijs van ongeveer €800,00 afgerond zijn. Bekijk hier onze transparante tarieven.

Ons werkterrein als detectivebureau en recherchebureau privedetective prive detective bedrijfsrecherche breidt zich zelfs uit onder andere in omgeving Aalst, Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arendonk, Antwerpen, Arnhem, Bavel, Best, Belgie, Bladel, Bloemendaal, Boxtel, Boxmeer, Brabant, Breda, Budel, Cranendonk, Deurne, Den Haag, Den Bosch, Deventer, Dordrecht, Eersel, Ede, Eindhoven, Geleen, Gelderland, Geldrop, Heeze, Helmond, Haarlem, Hapert, Haarlemmermeer, Heerlen, Hilvarenbeek, Holland, Leiden, Limburg, Maastricht, Oss, Venlo, Nijmegen, Nuenen, Rotterdam, Roosendaal, Son en Breugel,'s-Hertogenbosch, Oosterhout, Reusel, Roermond, Sittard, Tilburg, Tiel, Turnhout,Valkenswaard, Veghel, Veldhoven, Venlo, Venray, Vlissingen, Vught, Waalre, Weert, Uden, Utrecht, Zaanstad, Zaltbommel, Zeeland, Zoetermeer, Zwolle. Bij ons moet u zijn voor het inhuren van een prive detective.